Έκλεισε.. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος απο 31/7/2018 θα παίζει με την φανέλα..

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε μιλήσει στο sport24 και είχε τονίσει εδώ και καιρό πως τα πράγματα είναι δύσκολα για να συνεχίσει με την ΑΕΚ

Λ.Χ

«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Στην ΑΕΚ ανέφεραν σχετικά: «Ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019. Από την στιγμή που μίλησε μ’ άλλη ομάδα, δεν υπάρχει για εμάς».

Τα πράγματα προχώρησαν αρκετά..

ην φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και όπως είχατε μάθει πρώτοι από το Rednews.gr στις 20 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.

πηγη