Απόλυτη φρίκη: Αυτό το 15χρονο αγγελούδι το βiασαv και το απoκεφάλισαv ενώ πήγαινε σχολείο

Αυτό το 15χρονο αγγελούδι βιάστηκε και δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε στο σχολείο της. Ποιο το φρικτό μαρτύριο που πέρασε το 15χρονο κορίτσι;

Ποιο ήταν το μοιραίο γεγονός που οδήγησε στην δολοφονία της με τόσο βάναυσο τρόπο.

Κάνοντας ακόμα πιο ανατριχιαστικό το έγκλημα, η σορός της βρέθηκε περικυκλωμένη από σατανιστικά σύμβολα και από δύο αποκεφαλισμένους κόκορες.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε στο χωριό Μπαμπάι της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η μαθήτρια Alisa Onyshchuk έφυγε νωρίς από το σπίτι για να προλάβει το τρένο, με το οποίο πήγαινε καθημερινά στο σχολείο.

Όμως, δεν έφτασε ποτέ στον σταθμό του τρένου. Χρησιμοποιούσε το μονοπάτι μέσα από το δάσος για να πάει συντομότερα στο σταθμό του τρένου.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν η μητέρα της περπάτησε στο ίδιο μονοπάτι για να πάει στην πόλη, βρήκε το ένα από τα παπούτσια της κόρης της.

Έτρεξε αμέσως στο σταθμό του τρένου και πήγε στο σχολείο, όπου έμαθε ότι η κόρη της δεν είχε φτάσει ποτέ στο σχολείο.

Την επόμενη ημέρα η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της 15χρονης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου.

Η Αστυνομία της περιοχής αναζητεί έναν άνδρα ηλικίας 35 με 45, ο οποίος εθεάθη κοντά στο σταθμό του τρένου λίγο πριν εξαφανιστεί το θύμα.

Πηγή: I-click.eu

The post Απόλυτη φρίκη: Αυτό το 15χρονο αγγελούδι το βiασαv και το απoκεφάλισαv ενώ πήγαινε σχολείο appeared first on eNews24.gr.