ΚΡΙΟΣ: Προβλέψεις για το 2018

Κριός 2018

Η χρονιά για σας ξεκινάει με εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και λόγια που ίσως ανταλλάσσονται που δεν είναι ευχάριστα. Υπάρχει μία ευχέρεια στο να πάρετε το πάνω χέρι στις οικογενειακές σχέσεις και να προσπαθήσετε να περάσει το δικό σας. Στην προσπάθεια αυτή όμως θα αντιμετωπίσετε την παθητική αντίσταση ή αδιαφορία του περιβάλλοντος. Αλλαγές στο σπίτι ίσως είναι απαραίτητες για οικονομικούς λόγους, τα οικονομικά σας είναι αρκετά σφιχτά και νιώθετε ότι πρέπει να έχετε και το νου σας σε κάποιο απόγονο που έχει αρκετές ευαισθησίες.

 

Προχωρώντας στην άνοιξη τα οικογενειακά θέματα παραμένουν, ενώ για τις Κριαρίνες ίσως υπάρξουν και διαφωνίες με το σύντροφο για οικογενειακά θέματα. Τα οικονομικά δείχνουν λίγο καλύτερα και πιο σταθερά με μία μικρή πηγή εισοδήματος να έχει ίσως προκύψει από την οικογένεια. Νευρικότητα και διάθεση για δράση θα εναλλάσσεται με αυστηρότητα από το περιβάλλον όποτε προσπαθείτε να περάσετε τους δικούς σας κανόνες. Πιθανή αλλαγή σπιτιού εάν οι τσακωμοί με το σύντροφο ενταθούν ιδιαίτερα.

Το καλοκαίρι της χρονιάς σας βρίσκει πιο ξεκάθαρους να επιδιώκετε την ελευθερία σας στα πλαίσια μίας νέας ανεξαρτησίας (ίσως και εργένικης ζωής). Τα φλερτ με εντυπωσιακά άτομα θα είναι πολλά, αλλά δεν θα είναι στους στόχους σας αυτό το διάστημα η μόνιμη σχέση. Χαρούμενες στιγμές μπορεί να υπάρξουν αν γίνετε φίλοι με τα παιδιά σας, ενώ μία γυναίκα φίλη μπορεί να σας συμπαρασταθεί στις περιπέτειες σας. Νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες μπορεί να είναι αντικείμενο πειραματισμού σας.

Περνώντας στο φθινόπωρο αντιμετωπίζετε ίσως πάλι κάποιους κλυδωνισμούς. Η ζήλια και ο μονοκόμματος χαρακτήρας κάποιων γύρω σας ίσως σας εκνευρίσουν και σας οδηγήσουν να κόψετε επαφές με το παρελθόν. Συνεργασίες ή σχέσεις που κάνατε το καλοκαίρι ίσως καρποφορήσουν πιο συνειδητά τώρα, ενώ η υποστήριξη του συντρόφου μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας στην αντιμετώπιση της υπονόμευσης από το περιβάλλον. Ευστροφία και κινητικότητα θα σας επιτρέψουν ίσως να βλέπετε πιο μακριά από τους γύρω σας.

Η χρονιά θα τελειώσει με περισσότερη ηρεμία και αρκετά μέτωπα να έχουν κατασταλάξει. Μία δημιουργική υποχωρητικότητα από μέρους σας μπορεί να οδηγήσει στην εκτόνωση των καταστάσεων και πιο επιτυχημένες σχέσεις με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Χαρείτε περισσότερο τις γιορτές και πάρτε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε με πίστη το νέο χρόνο.

πηγη