Λιποθυμία μαθητή Πάφος: Σταθερή η κατάσταση του 15χρονου

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Χαμπιαούρης είπε πως ο ίδιος μίλησε το πρωί με τον πατέρα του μαθητή και η κατάσταση του 15χρονου παραμένει σταθερή.

Τη διαβεβαίωση ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προβούν στις όποιες ενέργειες χρειαστούν για τον 15χρονο μαθητή από την Πάφο, που έχασε τις αισθήσεις του και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, φέροντας διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου, έδωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης, σημειώνοντας πως η κατάσταση του 15χρονου μαθητή είναι σταθερή.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Χαμπιαούρης είπε πως ο ίδιος μίλησε το πρωί με τον πατέρα του μαθητή και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση του παραμένει σταθερή.

Ερωτηθείς κατά πόσο θα χρειαστεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό, ο Υπουργός απάντησε πως «είναι υπό στενή παρακολούθηση η περίπτωση του παιδιού και είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε οποιεσδήποτε ενέργειες χρειαστεί».

Ευχαρίστησε επίσης τον Υπουργό Υγείας και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας για τη συνεργασία και ευχήθηκε όπως το παιδί αναρρώσει και «επανέλθει όπως ήταν πριν και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του».

Πηγή: 24sports.com.cy

The post Λιποθυμία μαθητή Πάφος: Σταθερή η κατάσταση του 15χρονου appeared first on eNews24.gr.