Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ) ΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ – ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ!

Δημόσια καταγγελία εις βάρος το Πέτρου Κωστόπουλου για… παράνομη στάθμευση!

Την καταγγελία έκανε μέσω του προσωπικού του προφίλ ένας χρήστης του facebook, ο οποίος δημοσιεύοντας την φωτογραφία μίας μηχανής μεγάλου κυβισμού, που ήταν παρκαρισμένη σε θέση για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσα, κατηγόρησε τον γνωστό παρουσιαστή, αφού η μηχανή ήταν δική του.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η μηχανή ανήκει στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος όχι μόνο δε δέχτηκε την παρατήρηση του περαστικού αλλά τον εξίβρυσε.

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο και celebrity της πλάκας ΓΤΠ #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει, του λέω «Ωραία μαγκιά έχεις κάνει».. Κάτι μου απάντησε, δεν κατάλαβα διότι (όπως και όλο του το σιναφι), όταν είσαι τίγκα (…) Του απαντώ κι εγώ «Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα» … Και μου λέει το θρυλικό «Σε γράφω στ’αρ@@ μου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση χρήστη του facebook

Loading...

O Χάρης δημοσίευσε αυτό 2 ημέρες πριν..

Screenshot_4-23

πηγη άρθρου makeleio.gr

Διαβάστε περισσότερα..