Ο Τράμπ θέλει να «φρεσκάρει» το Air Force One…Κάτι πιο Αμερικανικό!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως φαίνεται, ήρθε να τα αλλάξει όλα, με τις αλλαγές να μην αφορούν μόνο την πολιτική που ακολουθεί.

Μετά τις διακοσμητικές πινελιές στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να αλλάξει και την όψη του Air Force One, επιλέγοντας νέο χρώμα, αλλά το εσωτερικό προσθέτοντας μεγαλύτερο κρεβάτι.

Η εμβληματική απόχρωση του μπλε, που επέλεξε η Τζάκι Κένεντι, δεν ταιριάζει στον Τραμπ, ο οποίος θέλει κάτι «πιο αμερικανικό».

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τραμπ θεωρεί πως το σημερινό μπλε του αεροσκάφους δεν αντιπροσωπεύει τις ΗΠΑ. Φέρεται, μάλιστα, να προτιμά τα χρώματα της σημαίας (μπλε, κόκκινο, άσπρο).

«Μπορεί να το κάνει» δηλώνει μια πηγή, όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές.

«Το γνωστό σε όλους μπλε-άσπρο θα μπορούσε να επανασχεδιαστεί ώστε να περιλαμβάνει μια ιδέα κόκκινου», αναφέρει ένας υπάλληλος.

maxresdefault

nintchdbpict000353034213

Η αλλαγή, ωστόσο, θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές με την Πολεμική Αεροπορία, καθώς όπως επισημαίνουν η εικόνα του Air Force One είναι «γνωστή σε όλο τον κόσμο».

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι σύναψε συμφωνία με την Boeing για την κατασκευή δύο νέων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο Τραμπ ζήτησε τα αεροσκάφη να είναι έτοιμα το 2021, στην αρχή της δεύτερης θητείας του.

makeleio.gr