Πήγε στο νοσοκομείο με το «τηλέφωνο» του ντους σφηνωμένο μέσα του – «Γλίστρησα και έπεσα πάνω του» είπε στους γιατρούς

Οι γιατροί στα επείγοντα περιστατικά του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Δελχί, κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν τις ακτινογραφίες και δεν πίστευαν στα μάτια τους. «Καλά πως το πάθατε αυτό» ρώτησαν τον 26χρονο άνδρα που είχαν απέναντι τους. Η απάντηση ήρθε αποστομωτική: «Έκανα μπάνιο, γλίστρησα στην μπανιέρα και έπεσα επάνω στο τηλέφωνο του ντους το οποίο σφηνώθηκε μέσα μου.» τους είπε και τους αποτελείωσε.

Άκουσαν άλλη μια κοινότυπη δικαιολογία από κάποιον που χρησιμοποίησε το τηλέφωνο του ντους σαν αυτοερωτικό βοήθημα. Οι ακτινογραφίες έδειχναν το σώμα του άνδρα και από τα οπίσθια του είχε μπει ένα μεγάλο τηλέφωνο του ντους. Έπρεπε να αφαιρεθεί με μικροεπέμβαση. Μάλιστα όταν έφυγε ο άνδρας για να πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν μπορούσε να αποσπάσει το τηλέφωνο μόνο, έσπασε και λίγο από το σπιράλ που εξείχε σαν ουρά από πίσω του.

Πάντως ήταν τυχερός αφού το τηλέφωνο δεν είχε τραυματίσει κάποιο εσωτερικό όργανο και δεν είχε αιμορραγία. Το δύσκολο μέρος της επέμβασης ήταν να αφαιρεθεί η κεφαλή του τηλεφώνου η οποία είχε διάμετρο 15 εκατοστά. Τελικά όλα πήγαν καλά ο ασθενής έμεινε προληπτικά μέσα για 48 ώρες και αποχώρησε.

Αρνήθηκε δε την όποια ψυχιατρική βοήθεια του συνέστησαν οι γιατροί

Πηγη

Διαβάστε περισσότερα..