Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε πόσο… έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει!

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφού από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο την κόρη της. Μας δείχνει πόσο… έχει φουσκώσει η κοιλιά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει μπει στον μήνα της ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της! Η Πηνελόπη έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο που την στηρίζει σε όλα.

Το δωμάτιο της μικρής είναι έτοιμο και η οικογένεια είναι έτοιμη να υποδεχτεί το νέο της μέλος. Η πρωτότοκη κόρη της Πηνελόπης, Λυδία είναι ενθουσιασμένη που σε λίγο θα έχει στο σπίτι της την μικρή της αδερφούλα και την περιμένει πώς και πώς.

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός όμως είναι και μια πανέμορφη γυναίκα. Η κολλητή της φίλη Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχει την δική της σειρά αθλητικών ρούχων διάλεξε για μοντέλο της την Πηνελόπη και ανέβασε ένα βίντεο στο instagram που την δείχνει να φωτογραφίζεται με την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Πηγή: Tlife.gr

The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε πόσο… έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει! appeared first on eNews24.gr.