Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελοκήπους

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του άνδρα που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελοκήπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης νάρκωσε τον οδηγό με υπνωτική ουσία στον καφέ του κατά τη διάρκεια της κούρσας. Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός ταξί, αλλά και ο φερόμενος ως δράστης κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για άγνωστο λόγο. Εκεί ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί εντόπισαν σημάδια βιασμού.

Ο 29χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

βιαστής Κάρκας Γεώργιος

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: Mononews.gr

The post Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελοκήπους appeared first on eNews24.gr.