Τραγωδία στη Λάρνακα: Το 9χρονο κοριτσάκι δέχθηκε 15 μαχαιριές από τον αδελφό του

Ο 13χρονος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε χθες το 9χρονο κοριτσάκι, εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Σε εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκαν από ήσσον και τέμνον όργανο, οφείλεται ο θάνατος της 9χρονης την οποία φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα με μαχαίρι ο 13χρονος αδελφός της στο σπίτι τους στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Τα αίτια θανάτου της μικρής διαπιστώθηκαν από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησαν σήμερα επί της σορού της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος της 9χρονης οφείλεται σε «εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκαν από ήσσον και τέμνον όργανο».

Στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν 4 τραύματα τα οποία έπληξαν ζωτικά όργανα και άλλα 11 πιο επιπόλαια τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε το έγκλημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 13χρονος έδωσε χθες βράδυ κατάθεση για τα γεγονότα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος και η Αστυνομία θεωρεί την υπόθεση εξιχνιασθείσα.

Ο νεαρός εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Πηγή: Politis.com.cy

The post Τραγωδία στη Λάρνακα: Το 9χρονο κοριτσάκι δέχθηκε 15 μαχαιριές από τον αδελφό του appeared first on eNews24.gr.