Home > TOP STORY > Αδίστακτη 43χρονη εξαπάτησε επτά ηλικιωμένες στο Ηράκλειο

Αδίστακτη 43χρονη εξαπάτησε επτά ηλικιωμένες στο Ηράκλειο

Μία αδίστακτη 43χρονη γύριζε από σπίτι σε σπίτι στο Ηράκλειο και, όπου έβρισκε ηλικιωμένη που ήταν μόνη, έβαζε μπροστά το σχέδιό της για να την εξαπατήσει με πρόσχημα τη φιλία ή την επαγγελματική της σχέση με τα παιδιά της.

Πιο αναλυτικά, τον τελευταίο καιρό, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δέχονταν συνεχόμενες καταγγελίες ηλικιωμένων γυναικών για απόπειρες εξαπάτησής τους και τελικά κατόρθωσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Πρόκειται για μία 43χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε καταφέρει να πείσει επτά γυναίκες ηλικίας 75 ως 89 χρόνων να της δώσουν χρήματα και κοσμήματα, ενώ άλλη μια ηλικιωμένη την πήρε είδηση και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί ότι τα ίχνη της 43χρονης δεν έχουν βρεθεί ακόμη και οι άνδρες της Ασφαλείας την αναζητούν, ενώ προσπαθούν να εξιχνιάσουν και άλλες υποθέσεις απάτης που φέρεται να έχει διαπράξει.

Την ίδια ώρα, σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Loading...