TOP STORY

Αμαλιάδα: 78χρονος πνίγηκε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

By  | 

Ο 78χρονος Χρήστος Κάππος βρήκε τραγικό θάνατο στην Αμαλιάδα.

Ο άτυχος άνδρας, που τα καλοκαίρια επισκεπτόταν τα Δουνέϊκα, τόπο καταγωγής της συζύγου του, για τις καλοκαιρινές διακοπές και πάντα έκανε τα μπάνια του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, χθες έκανε το τελευταίο του μπάνιο.

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 17:15 το απόγευμα δύο τουρίστες είδαν έναν άνθρωπο μπρούμυτα μέσα στο νερό, σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που βρίσκεται ο πύργος του ναυαγοσώστη και αμέσως κάλεσαν βοήθεια.

Άμεσα, ο ναυαγοσώστης έβγαλε από το νερό τον ηλικιωμένο και άρχισε να του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας ήταν αναίσθητος, ωστόσο έδειξε ότι πήρε κάποιες ανάσες.

Το ναυαγοσώστη βοήθησε και μία νοσηλεύτρια που έκανε μπάνιο στην περιοχή, ενώ άλλοι λουόμενοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο έφθασε σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο και παρέλαβε τον 78χρονο αναίσθητο.

Ο κ. Κάππος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, εκεί όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Στην περιοχή μετέβησαν και λιμενικοί από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, που έχει αναλάβει την υπόθεση.