Home > TOP STORY > Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό: Ουδεμία ανησυχία για την ασφάλεια πολιτών

Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό: Ουδεμία ανησυχία για την ασφάλεια πολιτών

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με αφορμή την καθίζηση πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλγαρη, επισημαίνει ότι ουδεμία ανησυχία προκύπτει για την ασφάλεια πολιτών και κτηρίων από την εκτέλεση των εργασιών του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, κατά την ανακοίνωση, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την εξέλιξη του έργου καθεαυτού.

Στην εν λόγω ανακοίνωση δίδονται τέσσερις διευκρινίσεις: πρώτον, οι εργασίες του Μετρό συνεχίζονται κανονικά και βάσει προγραμματισμού, τόσο στην κατασκευή των σταθμών, όσο και στη διάνοιξη των σηράγγων.

Δεύτερον, στη διάρκεια των εργασιών «λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες και τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οικοδομών και των έργων υποδομής στην περιοχή επιρροής του έργου».

Τρίτον, «τα όποια τεχνικά ζητήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής από μεγάλη ομάδα έμπειρων μηχανικών και συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος, όλα τα δεδομένα παρακολουθούνται και αναλύονται και «καμία ανησυχία δεν προκύπτει ούτε για την εξέλιξη του έργου ούτε για την ασφάλεια των πολιτών και των κτηρίων».

Loading...