Home > Δημοφιλεστερα > Βίντεο: Χαμός και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Βρισιές, σεξιστικά σχόλια και συγγνώμη από Μπέο!

Βίντεο: Χαμός και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Βρισιές, σεξιστικά σχόλια και συγγνώμη από Μπέο!


Για ακόμη μια φορά συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου εξελίχθηκε σε «μάχη», λεκτική ευτυχώς, ανάμεσα στην δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση.

Πρωταγωνιστές στο νέο επεισόδιο ήταν τόσο ο δήμαρχος Αχιλλέας…

 

Μπέος, όσο και οι σύμβουλοι της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου και Απ. Παπατόλιας. Παράλληλα υπήρξε και εμπλοκή συμβούλων της πλειοψηφίας.

Η συζήτηση αφορούσε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, που αφορούσε την κατασκευή πέντε κυκλικών κόμβων που με προγραμματική σύμβαση ανατέθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν και μεταξύ του δημάρχου, της επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσας Οικονόμου και του συμβούλου Απ. Παπατόλια αντηλλάγησαν βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμοί για περίπου μία ώρα.

Αρχικά ο Απ. Παπατόλιας κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι έγινε προγραμματική σύμβαση για να δοθούν 25.000 € σε ημετέρους και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γ. Μουλάς του απάντησε ότι ο ίδιος δεν πρέπει να μιλάει γιατί ως Νομάρχης διασπάθισε το δημόσιο χρήμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη δηλώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή διαπραγματεύτηκε καλύτερα από κάποιους τεμπέληδες και, απευθυνόμενος προς την κα Οικονόμου είπε: «Ο κόσμος σας απαξίωσε τελείως και σας έστειλε σπίτι σας, πώς μιλάτε για αξιοπρέπεια; Είναι ντροπή. Εμείς μπορεί να κάνουμε πολλά λάθη , αλλά δουλεύουμε, θα κριθούμε από τον κόσμο και όχι από επαγγελματίες κοπρίτες και από κάποια δημοσιογραφικά σκουπίδια που είχαν συνεργασία με εργολάβους».

Ανταπαντώντας η Νατάσσα Οικονόμου κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι προσπάθησε να παραπλανήσει το Σώμα και για καταστρατήγηση της νομοθεσίας για τους δημόσιους διαγωνισμούς και σημείωσε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε διαγωνισμούς και όχι απευθείας ανάθεση και πρόσθεσε πως τίποτα δεν έγινε εν κρυπτώ.

Στο σημείο εκείνο ο κ. Παπατόλιας αποκάλεσε το κ. Μπέο απατεώνα με εισαγγελική βούλα, για να του απαντήσει ο δήμαρχος: «πολιτικός απατεώνας σαν κι σένα δεν είμαι»

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Απ. Μαλαματίνης επιτέθηκε στον κ. Παπατόλια λέγοντας «ντροπή σου μεθύστακα», ενώ σε ρόλο «πυροσβέστη ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Μιτζικός καλούσε τους συμβούλους να σταματήσουν.

“Εκλογές με χρήματα του ΠΑΣΟΚ”

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος Πρασίνου Μίνα Καλογήρου, απευθυνόμενη στον κ. Παπατόλια του είπε: «ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του. Με τι χρήματα έκανες την προεκλογική σου καμπάνια;» και ο Α. Παπατόλιας απάντησε: «με δικά μου χρήματα», ενώ οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του ζητούσαν επιτακτικά να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να μην ανακαλέσει κανείς και πως ο ίδιος τα παντελόνια δεν τα φοράει για να μην κρυώνει. «Για την προσωπική μου υπόθεση θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Αν κρίνει το αξιότιμο Συμβούλιο Εφετών, πρέπει να πάω σε δίκη, τότε θα δικαιωθώ πανηγυρικά. Πέρα από αυτό, μέχρι το 2019 εσείς θα είστε στην αντιπολίτευση».

Στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Απ. Παπατόλια λέγοντάς του ότι ήταν Νομάρχης ανέθεσε έργο σε πεθαμένο και δεν πρέπει να μιλάει. «Έχεις καταδικαστεί δυο φορές για τις υποθέσεις με τον κ. Ζήση και τον κ. Καρτάλη», του είπε και πρόσθεσε ότι «για τον προεκλογικό αγώνα ο κοπρίτης πήρε 100.000 € από το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Ε. Γιώργος Φώτης.

Επίσης, ο δήμαρχος επιτέθηκε κατά της πρώην αντιδήμαρχου Νατάσσας Οικονόμου επί προσωπικού με σεξιστικές εκφράσεις.

Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποδοκίμασαν έντονα τον Απ. Παπατόλια, που αποχώρησε, ενώ η Νατάσσα Οικονόμου είπε ότι ο δήμαρχος έβγαλε τον σεξισμό του…

Ζήτησε συγνώμη

Αφού έκλεισε η συζήτηση του θέματος και άρχισαν να συζητούνται άλλα θέματα από την ημερήσια διάταξη, κάποια στιγμή ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη από την επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας, για όσα είπε και συμπλήρωσε ότι επί προσωπικού όποιος αναφέρεται στον ίδιο και στο προσωπικό του πρόβλημα, θα παίρνει την απάντηση που του αρμόζει είτε είναι άνδρας, είτε γυναίκα. Συμπλήρωσε δε ότι τον προκάλεσε επί προσωπικού, κάτι που ο ίδιος δεν κάνει αν δεν προκληθεί.

Τέλος αναφερόμενος στον Απ. Παπατόλια δήλωσε ότι «για τον κοπρίτη που έχετε στον συνδυασμό σας και ήρθε στο συμβούλιο για να τοποθετηθεί στο προσωπικό μου πρόβλημα και έφυγε, την απάντηση την έδωσε ο κόσμος, που τον έστειλε στο σπίτι του».

Πηγή: magnesianews.gr



The post Βίντεο: Χαμός και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Βρισιές, σεξιστικά σχόλια και συγγνώμη από Μπέο! appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Loading...