TOP STORY

Γιατί δεν κάλεσαν την Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

By  | 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται να δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, των φετινών αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ωστόσο, η Άννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

Ο πατέρας και προπονητής της, δήλωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση. »Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τάσος Κορακάκης.

Χθες αργά το απόγευμα, ο κ. Κορακάκης πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο προεδρικό, ωστόσο κανείς δεν τους είχε προσκαλέσει. Με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να διασταυρώσει την πληροφορία η οποία επιβεβαιώθηκε. Οι διοργανωτές δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το «ξέχασαν» αφού η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή.

Αυτή την ώρα, η Άννα Κορακάκη βρίσκεται στο Παρίσι και δεν θα μπορέσει να μεταβεί τελευταία στιγμή στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση, όπως ενημέρωσε ο πατέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Προεδρικού και της πλευράς της αθλήτριας ώστε να γίνει δεκτή από τον ΠτΔ αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Για το περιστατικό, ο Τάσος Κορακάκης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι’ αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι’ αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες. Νιώθω τεράστια απογοήτευση…».

loading...