Home > TOP STORY > Ηράκλειο: Νεαροί έκλεβαν κατ’ εξακολούθηση κατάστημα με κινητά

Ηράκλειο: Νεαροί έκλεβαν κατ’ εξακολούθηση κατάστημα με κινητά

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο Κρήτης συνέλαβαν τρεις νεαρούς για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 12 Σεπτεμβρίου ένας άγνωστος νεαρός μπήκε σε κατάστημα στο Ηράκλειο και έκλεψε δύο κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 500 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Ο νεαρός που διέπραξε την κλοπή ήταν ένας 19χρονος, ενώ ο συνεργός του που οδηγούσε ήταν ένας 38χρονος.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες πούλησαν το ένα από τα δύο κινητά σε έναν 35χρονο.

Το απόγευμα της Τρίτης οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα τηλέφωνα τα οποία και επιστράφηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την 25.08.2016, ο 19χρονος με τον 38χρονο με τον ίδιο τρόπο δράσης είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή στο ίδιο κατάστημα, αφαιρώντας ένα tablet χρηματικής αξίας 400 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε έναν 33χρονο. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Loading...