Lifestyle

Η Γιόκο Όνο και η ερωτική σχέση της με την Χίλαρι Κλίντον

By  | 

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι δημοσιογράφοι, που συνάντησαν την Γιόκο Όνο σε έκθεση μοντέρνας τέχνης στο Λος Άντζελες, από την απάντηση της χήρας του Τζον Λένον σχετικά με την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η καλλιτέχνιδα είπε ότι έχει συναντήσει πολλές φορές την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο παρελθόν σε διαδηλώσεις κατά του πολέμου στο Βιετνάμ τη δεκαετία του ’70 και αποκάλυψε ότι είχε μια «ερωτική περιπέτεια» μαζί της.


«Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σeξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε. Είχαμε μια ερωτική περιπετειούλα όταν ζούσα με τον Τζον Λένον στο Μανχάταν και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και εύχομαι τα καλύτερα για την εκστρατεία της», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες.

Η Όνο χαμογέλασε και σημείωσε πως η εκλογή της Χίλαρι θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, των μπαϊσeξουαλ, και των τρανσeξουαλ στην Αμερική.

enikos


The post Η Γιόκο Όνο και η ερωτική σχέση της με την Χίλαρι Κλίντον appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>