FUN GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφιση

By  | 

Η παρουσιάστρια ποζάρει για γνωστό περιοδικό και μιλάει για τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη  

Η Δούκισσα Νομικού είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και στο πρόσωπο του φάινεται πως έχει βρει τον άντρα της ζωής της. Η σχέση τους μετρά πια αρκετό καιρό για να ξέρει ότι έχει βρει τον άνθρωπό της. Το γεγονός άλλωστε ότι πλέον το ζει φυσιολογικά και το απολαμβάνει επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό. Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό της για τρία ακόμα χρόνια, δεν διστάζει να παραδεχτεί πόσο ευτυχισμένη είναι έχοντας στη ζωή της τον σύντροφό της. Τόσο που δε δίνει πια σημασία ούτε στις κάμερες που μονίμως τους απαθανατίζουν στη Μύκονο.«Στη Μύκονο έχει τις δουλειές του ο Δημήτρης, οπότε πηγαίνουμε εκεί. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, οπότε ναι, δεν δίνω σημασία πια», εξηγεί στη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity. 

Η Δούκισσα έκανε για το γνωστό περιοδικό μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις της καριέρας της, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Σκούλου. Έχει κάνει αμέτρητες μέχρι σήμερα για τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας και χάρη στη μαμά της έχει ένα οργανωμένο αρχείο. Μιλώντας στο περιοδικό θυμάται ότι την πρώτη την έκανε αμέσως μετά τα καλλιστεία και τον τίτλο που κέρδισε. Βέβαια, τότε δεν προλάβαινε να καταλάβει τι ακριβώς ζούσε γιατί όλα πήγαιναν γρήγορα. Πάντα όμως ήταν από τα κορίτσια που ήξερε τι θέλει και κάπως έτσι σήμερα έφτασε να μην έχει επαγγελματικά απωθημένα, να έχει δοκιμάσει τον εαυτό της στο θέατρο, τον κνηματογράφο αλλά και διάφορους άλλους τομείς και να νιώθει χορτασμένη. 

«Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί την αγαπώ. Νιώθω δημιουργική μέσα από αυτή. Θέλω να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Τα εξώφυλλα είναι μέσα στο παιχνίδι. και, φυσικά, είναι καλοδεχούμενα», δηλώνει η ίδια.

Όσον αφορά τη σχέση της, προτιμά να μη μπαίνει στη διαδικασία της σύγκρισης με το παρελθόν. Το χαμόγελό της είναι η απάντησή της και το γεγονός ότι πλέον έχει επιλέξει να βγει από το καβούκι της και να ζει όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας της. 

Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά της; «Όταν λέμε άμεσα, πόσο άμεσα εννοείται; (γέλια) Να δω αν προλαβαίνω».

Η Δούκισσα Νομικού στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφιση

Η Δούκισσα Νομικού στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφιση

Η Δούκισσα Νομικού στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφιση

Πηγή: protothema.gr

The post Η Δούκισσα Νομικού στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφιση appeared first on Master News.