Η εκδίκηση του… κερατά: Τον απάτησε με επτά και δείτε τι της έκανε! (video)

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο με την ταπεινωτική εκδίκηση που πήρε ένας απατημένος σύζυγος στη Νέα Υόρκη.Αφού λοιπόν ανακάλυψε πως η γυναίκα του έστελνε γυμνές φωτογραφίες με άλλους άνδρες, αποφάσισε πως δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσει γυμνή στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ!

Στο βίντεο απαθανατίζεται αρχικά η άτυχη γυναίκα να φορά μόνο μια πετσέτα, πριν ο αγνώστων στοιχείων άνδρας την τραβήξει, αποκαλύπτοντας όλο τον εσωτερικό της κόσμο. Απεγνωσμένα έτσι προσπαθεί να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της σε κάποιο επίπεδο, προσπαθώντας να καλύψει τα… ακάλυπτα με ό,τι βρει μπροστά της.
«Σταμάτα και βγάλε την πετσέτα. Κάνε αυτό που σου λέω. Πρέπει να δουν όλοι την ντροπή σου. Πόσο όμορφη και υπέροχη είσαι», ακούγεται να λέει ο άνδρας στα ισπανικά, προσθέτοντας: «Μία όμορφη γυναίκα σαν εσένα με επτά άνδρες. Θα πληρώσεις το τίμημα. Τώρα όλοι μπορούν να δουν»…

«Όχι, για να κάνω σε ξ μαζί τους», ήταν η απάντησή της, προκαλώντας μία ακόμη έκρηξή του: «Όχι για να κάνεις σε ξ; Και τι ήταν όλες αυτές οι συνομιλίες;… Νομίζεις ότι θα μείνω μαζί σου μετά από όλα αυτά;».

Το βίντεο ανέβηκε στο LiveLeak.com όπου μέσα σε λίγες ώρες, όπως ήταν φυσικό, κέρδισε την προσοχή (και το κλικ) χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.
«Δεν ξέρω τι έκανε και δεν με νοιάζει. Κανείς όμως δεν αξίζει να ταπεινωθεί έτσι από ένα τέτοιο καθίκι», σχολίασε ένας από αυτούς, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Δεν καταλαβαίνω τι κέρδισε από αυτό».

loading...

Be first to comment