FUN STORY

Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!

By  | 

Η Lacey Merrifield από το Oregon, είναι μία δημοφιλής, χαρούμενη και καλά προσαρμοσμένη 4χρονη. Πηγαίνει στο σχολείο, παίζει με τους φίλους της, παίζει βιντεοπαιχνίδια, αλλά τα κάνει όλα λίγο διαφορετικά: Εκεί που οι περισσότεροι θα χρησιμοποιούσαν τα χέρια τους, εκείνη χρησιμοποιεί τα πόδια.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μία εξέταση έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο γιατρός είδε πως τα χέρια της ήταν υποανάπτυκτα. Παρόλο που προσπάθησαν να κάνουν μία διάγνωση, δεν τα κατάφεραν και η κατάστασή της ακόμα παραμένει ένα μυστήριο.Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!

Μπορεί η μικρή Lacey να γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά αυτό δεν την έχει σταματήσει από το να καταφέρνει ότι θέλει στη ζωή της και αποτελεί πραγματικά έμπνευση για όλους μας. Δέχεται όσα προβλήματα παρουσιάζονται και κάνει τα δυνατά της για να τα ξεπεράσει.

Είτε έχει να κάνει με το να ντυθεί…Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!

είτε με το να δέσει κάτι…Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!

να βουρτσίσει τα δόντια της…

Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!ή απλά να παίξει με το iPad της γιαγιάς.

Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους μας. Η κατάστασή της δεν φαίνεται να την δυσκολεύει καθόλου.

Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!Φυσικά, η ζωή έχει συνεχώς προκλήσεις. Για παράδειγμα, η ισορροπία είναι ένα σημαντικό θέμα εάν δεν έχεις τα χέρια σου. Επίσης, το τρέξιμο ή ακόμα και το περπάτημα είναι πολύ πιο δύσκολα. Ειδικά μία πτώση είναι πολύ τρομακτική στα μάτια της. Γι’αυτό και κάθε εβδομάδα επισκέπτεται φυσιοθεραπευτές για να της μάθουν πώς να πέφτει και να προστατεύει το σώμα της όσο μπορεί.

Άλλο ένα σημαντικό θέμα είναι να γυμνάσει τον κορμό της. Με γερούς μυς και καλή ισορροπία, θα είναι πιο εύκολο να παραμένει όρθια. Πρόσφατα, ξεκίνησε και μαθήματα ιππασίας και ενόργανης γυμναστικής.Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε!

Δείτε την εκπληκτική της ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

Οπότε, τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Lacey; Ο απόλυτος στόχος είναι το να ζήσει μία φυσιολογική ζωή και με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων της, είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα που αποδεικνύει πως στη ζωή πρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και ποτέ να μην τα παρατήσεις.

Credit: hefty.co

The post Θυμάστε το Koριτσάκι που Γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Χέρια; Μόλις δείτε ΤΙ μπορεί να Κάνει με τα Πόδια της, θα Εκπλαγείτε! appeared first on DESTORA.

loading...