Home > TOP STORY > Κάλεσμα σε τατουάζ για καλό σκοπό από τον Γιώργο Μαυρίδη (εικόνα)

Κάλεσμα σε τατουάζ για καλό σκοπό από τον Γιώργο Μαυρίδη (εικόνα)

Ο Γιώργος Μαυρίδης μας καλεί να κάνουμε ένα τατουάζ σε σχήμα φατσούλας που έχει σχεδιαστεί για καλό σκοπό, την προσεχή Δευτέρα (10/10) στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγεί ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ, τα οποία θα μαζεύονται σε ένα κουτί μπροστά από την είσοδο στο στούντιό του, το οποίο θα ανοίξει από τις 10 το πρωί.

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

Κατά την ανάρτηση του παρουσιαστή, οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να κλείσουν κάποιο ραντεβού, αφού είναι διατεθειμένος να μείνει για όσο… αντέξει!

Δείτε την ανάρτησή του μέσω facebook:

«Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μια φατσούλα η οποία σχεδιάστηκε για καλό σκοπό. Στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 το πρωί θα ανοίξω την πόρτα του στούντιο και θα ξεκινήσω να το κάνω σε όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει. Όλα τα έσοδα από τα τατουάζ που θα κάνω θα δοθούν εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΧΕΠΑ».

«Ελπίζω να δώσουμε μια βοήθεια σε όλες τις οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και χρονιές παθήσεις. Οι γονείς περνάνε έναν γολγοθά και πολύ από αυτούς δεν έχουν ούτε τα βασικά. Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ και θα μαζεύονται σε ένα κουτί μπροστά στην είσοδο. Κάποιοι από τους γονείς θα βρίσκονται εκεί όλη μέρα και θα μαζεύουν τα χρήματα και θα κατευθύνουν τους ανθρώπους».

«Αν λοιπόν θέλει κάποιος από εσάς να αποκτήσει αυτό το αριστούργημα, μπορεί να έρθει την Δευτέρα και να το κάνει. ΔΕΝ κλείνουμε κάποιο ραντεβού θα ξεκινήσω 10 το πρωί και όσο αντέξω…

Ελπίζω να με βοηθήσετε!

Σας ευχαριστώ τα λέμε Δευτέρα από τις 10 το πρωί!»

Δείτε την ανάρτησή του και το τατουάζ «φατσούλα»:

Κάλεσμα σε τατουάζ για καλό σκοπό από τον Γιώργο Μαυρίδη (εικόνα)

Loading...