FUN STORY

Κοιτούσε μία Φωτογραφία από τα Παιδικά του Χρόνια, όταν Παρατήρησε AYTO. Σοκαρισμένος, έτρεξε στη Γυναίκα του…

By  | 

O Nick Wheeler και η Aimee Maiden έψαχναν ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών στο σπίτι των παππούδων του Nick λίγες εβδομάδες πριν το γάμο τους. Βρήκαν μια παιδική φωτογραφία του Nick να κάθεται σε μια μεγάλη βάρκα από άμμο και να χαμογελάει στην κάμερα.

Στο φόντο, λίγα μέτρα μακρυά… μαντέψτε ποιος παίζει επίσης στην άμμο. Το πετύχατε, η αρραβωνιαστικιά του, Aimee!

Ήταν ένα μικρό κοριτσάκι και έπαιζε στην παραλία με την οικογένειά της, έχτιζε κάστρα στην άμμο, χωρίς να ξέρει πως ο έρωτας της ζωής της ήταν και αυτό στην άμμο 3 μέτρα μακρυά.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 1994 στο Mousehole της Βρετανίας, όπου και μεγάλωσε η Aimee. Εκείνη και η οικογένειά της ήταν τακτικοί επισκέπτες της παραλίας, ενώ ο Nick και οι γονείς του ζούσαν 300 μίλια μακρυά και απλά έτυχε να πάνε εκεί για διακοπές.

Εάν κάποιος πήγαινε και τους έλεγε εκείνη τη μέρα ότι εσείς οι δύο θα παντρευτείτε κάποια μέρα, θα τον αποκαλούσαν τρελό. Δύο δεκαετίες μετά όμως, έγινε πραγματικά. Αυτό είναι που λέμε μοίρα!Κοιτούσε μία Φωτογραφία από τα Παιδικά του Χρόνια, όταν Παρατήρησε AYTO. Σοκαρισμένος, έτρεξε στη Γυναίκα του…
via

The post Κοιτούσε μία Φωτογραφία από τα Παιδικά του Χρόνια, όταν Παρατήρησε AYTO. Σοκαρισμένος, έτρεξε στη Γυναίκα του… appeared first on DESTORA.

[via]