
CRAZY
Μαρινάρει το κρέας σε ουίσκι για 127 ημέρες – Μούδιασαν οι σιελογόνοι μας (video)
«Έμαθα αυτή την τεχνική από έναν σεφ στο Παρίσι. Μου μαγείρεψε μια μπριζόλα και πραγματικά ήταν η μπριζόλα που μου άλλαξε τη ζωή», λέει η Αντζι Μαρ, σεφ του Μπεατρις Ιν, στη Νέα Υόρκη, και εμείς την πιστεύουμε!
Στο παρακάτω βίντεο η σεφ εξηγεί την τεχνική της η οποία περιλαμβάνει το μαρινάρισμα του κρέατος σε ουίσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όνειρό της να μαρινάρει ένα κομμάτι για 200 ημέρες, όπως λέει χαρακτηριστικά.
Προσοχή: Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκανδαλωδώς προκλητικές. Το βίντεο δεν ενδείκνυται για χορτοφάγους ή βίγκαν.
The post Μαρινάρει το κρέας σε ουίσκι για 127 ημέρες – Μούδιασαν οι σιελογόνοι μας (video) appeared first on Crazynews.gr.