FUN STORY

Μετά από 7 χρόνια Γάμου, στέλνει στη Γυναίκα του ΑΥΤΟ το Γράμμα Χωρισμού. Η Απάντησή της; Ανεκτίμητη!

By  | 

Ένας σύζυγος έγραψε αυτό το γράμμα στη γυναίκα του. Ήθελε να πάρει διαζύγιο. Δεν περίμενε ποτέ ότι αυτή θα ήταν η απάντησή της! Αγαπητή μου, Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου ανακοινώσω ότι σε αφήνω για πάντα. Ήμουν καλός σύζυγος για 7 χρόνια, αλλά δεν έχω ανταπόδοση.

Οι τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν κόλαση. Και σήμερα με κάλεσε το αφεντικό σου για να μου πει ότι παραιτήθηκες από τη δουλειά…αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε! Την προηγούμενη εβδομάδα γύρισες σπίτι και ούτε καν παρατήρησες ότι είχα καινούριο κούρεμα.

Είχα μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό και φόρεσα και καινούριο μεταξένιο μποξεράκι. Έφαγες γρήγορα σε 2 λεπτά και πήγες κατευθείαν για ύπνο, αφού είδες όλες τις σαπουνόπερες σου. Δεν μου λες ότι με αγαπάς πια, δεν θέλεις σeξ ή οτιδήποτε που μας συνδέει ως ανδρόγυνο.

Είτε με απατάς ή δεν με αγαπάς πια. Ό, τι και να συμβαίνει, άργησες…Έφυγα! Ο Πρώην σύζυγός σου. Υ.Γ. Μην προσπαθήσεις να με βρεις. Η αδερφή σου και εγώ μετακομίζουμε στη Δυτική Βιρτζίνια μαζί! Να έχεις καλή ζωή! Αγαπητέ πρώην σύζυγε, Το γράμμα σου μου έφτιαξε τη μέρα όσο τίποτα άλλο.

Στα 7 κολασμένα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι, απέχεις πολύ από έναν καλό άνθρωπο και σύζυγο. Βλέπω σαπουνόπερες τόσο πολύ επειδή καλύπτουν τη γκρίνια σου. Κρίμα που δεν είχε τόσο αποτέλεσμα. Όντως παρατήρησα, όταν κουρεύτηκες την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι μοιάζεις με κοριτσάκι! Επειδή η μητέρα μου με μεγάλωσε να μη λέω τίποτα αν δεν είναι κάτι ευγενικό, δεν το σχολίασα. Και όταν μαγείρεψες το αγαπημένο μου γεύμα, μάλλον με μπέρδεψες με την ΑΔΕΡΦΗ μου, επειδή σταμάτησα να τρώω χοιρινό πριν από 7 χρόνια.

Όσον αφορά το νέο μεταξένιο μποξεράκι: γύρισα από την άλλη επειδή ακόμα κρεμόταν το ταμπελάκι που έγραφε 49.99 δολάρια, και ήλπιζα να ήταν μια σύμπτωση που η αδερφή μου είχε δανειστεί από μένα εκείνο το πρωινό 50 δολάρια. Παρ” όλα αυτά ακόμα σε αγαπούσα και πίστευα ότι μπορούσαμε να τα βρούμε. “Ετσι όταν κέρδισα το λαχείο για 10 εκατομμύρια δολάρια, παραιτήθηκα και μας αγόρασα 2 εισιτήρια για την Τζαμάικα. Αλλά όταν γύρισα σπίτι είχες φύγει..και βρήκα αυτό το άθλιο γράμμα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο θεωρώ. Ελπίζω να βρήκες την σύζυγο που πάντα ήθελες.

Παρεμπιπτόντως, δε ξέρω αν στο είπα ποτέ, αλλά η αδερφή μου η Κάρλα στην πραγματικότητα γεννήθηκε αγόρι και λεγόταν Καρλ. Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό. Ο δικηγόρος μου με βεβαιώνει ότι το γράμμα που έγραψες βεβαιώνει ότι δεν θα πάρεις δεκάρα από μένα. Να σαι καλά! Η Πρώην σύζυγός σου, πλούσια και ελεύθερη!

Πηγή ingossip.gr

The post Μετά από 7 χρόνια Γάμου, στέλνει στη Γυναίκα του ΑΥΤΟ το Γράμμα Χωρισμού. Η Απάντησή της; Ανεκτίμητη! appeared first on DESTORA.

loading...