FUN STORY

Να γιατί οι γυναίκες δε φοράνε τίποτα από μέσα όταν βγαίνουν…

By  | 

Στο παρακάτω άρθρο σας παρουσιάζουμε την άποψη εφτά γυναικών που εξηγούν γιατί όταν βγαίνουν βόλτα δεν φοράνε το “λεπτό αυτό υφασματάκι” κάτω από την φούστα…

1. “Ο χώρος εργασίας μου με τον χώρο εργασίας του πρώην μου στεγάζονταν στην ίδια πολυκατοικία, έτσι λοιπόν θαρραλέα μου ήρθε η ιδέα να το βγάλω και να του το αφήσω σε ένα συρτάρι στο γραφείο του. Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα και πλέον όταν βγαίνω έξω να ψωνίσω ή να διασκεδάσω δεν το φοράω ποτέ. Αισθάνομαι μια ελευθερία και περισσότερο θηλυκό. Δεν το κάνω για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό μου.”

2. “Ο κολλητός μου έκανε ένα πάρτι στο σπίτι του, έβαλα τα 12ποντα μου, ένα κόκκινο φόρεμα και δεν φόρεσα από κάτω …
το φορεματάκι που φορούσα είναι Midi και έτσι δεν είχα τον φόβο μήπως μια λάθος κίνηση αποκαλύψει το μυστικό μου. Πραγματικά ήταν πολύ αστείο να είσαι κάπου έξω έχοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί.”

3. “Εγώ και οι φιλενάδες μου είχαμε βγει βόλτα στο κέντρο της πόλης και αποφασίσαμε να μην βάλει καμία μας… Εντάξει ήταν μοναδική εμπειρία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξανά κάνουμε! Απίστευτος χαβαλές και πολύ γέλιο. Γελούσαμε και μας κοιτούσαν όλοι λες και ήμασταν εξωγήινοι!”

4. “Πριν από μερικά χρόνια κατάλαβα τελικά ότι η ευαίσθητη περιοχή είναι πιο υγιές να αερίζεται. Έτσι είπα να μην ξανά φορέσω παντελόνι παρά μόνο φουστίτσες οι οποίες έχουν το απαραίτητο μέγεθος ώστε όταν κάθομαι να μην σηκώνεται και να αποκαλύπτει το μικρό μου μυστικό. Πλέον παντελόνια φοράω μόνο τις μέρες που έχω “τα ρούχα” μου!”

5. “Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό και φυσικό. Ποτέ δεν φοράω … όταν βγαίνω έξω και φυσικά ποτέ φούστες πολύ κοντές που με μια λάθος κίνηση μπορεί να τους τα δείξω όλα.”

6. “Το λατρεύω το να μην φοράω κάτω από την φούστα τίποτα. Αισθάνομαι μία απόλυτη ελευθερία. Δεν έχω κανέναν πρόβλημα αν φανεί όταν κάτσω ή όταν σηκωθώ. Πολύ απλά αν με κοιτάνε ή όχι δεν μου καίγεται καρφί.”

7. “Την πρώτη μου απόπειρα την έκανα στην ηλικία των 18. Αρκετά συχνά πυκνά κατά την έξοδο μου με την παρέα μου (αγόρια και κορίτσια) δεν φοράω τίποτα από κάτω και εννοείτε ότι δεν το γνωρίζουν. Αυτό που προσπαθώ να πετύχω είναι ότι για εφτά ημέρες δεν θα πρέπει να φοράω…”

The post Να γιατί οι γυναίκες δε φοράνε τίποτα από μέσα όταν βγαίνουν… appeared first on DESTORA.

loading...