ΠΑΛΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


Σούπερ παρασκήνιο έχει ο Σκύλος για την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού, τον Ρόμπιν Λοντ, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στο Κορωπί και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

mai

Η συγκεκριμένη κίνηση λοιπόν, έχει …ΑΕΚτζήδικο χρώμα, καθώς ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα έχει συνδέσει το όνομα του με την Ένωση!

Μάλιστα, δεν πρότεινε μόνο τον Λοντ στο “τριφύλλι”, έριξε στο τραπέζι και την περίπτωση του Μίκαελ Λανγκ, του δεξιού μπακ που έχουν ξεχωρίσει οι Βόκολος και Φύσσας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.


Ο άνθρωπος που βρίσκεται λοιπόν πίσω από τη μεταγραφή του Λοντ, είναι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης στις καλές εποχές και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την εξέδρα.

Ο Σουηδός πρώην στόπερ της ΑΕΚ και πλέον ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Στοκχόλμη και καφετέριας στη Γενεύη, ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο και από τον Μάρτιο του 2014 είναι FIFA agent. Ο Μαϊστόροβιτς, λοιπόν, ήταν αυτός που πρότεινε τόσο τον Φιναλδό μέσο όσο και τον Ελβετό δεξιό μπακ στον Παναθηναϊκό.

Προφανώς, λόγω της παλιότερης παρουσίας του στην Ελλάδα, θα βρήκε εύκολα “επαφή” με το Τριφύλλι, ενώ το λογικό είναι να γνωρίζει και τους Φύσσα και Βόκολο.

ΠΗΓΗ:sportdog.gr


The post ΠΑΛΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Be first to comment