FUN GOSSIP

Πρώην σύζυγος της Amy Winehouse: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 8 βδομάδες πριν πεθάνει»

By  | 

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η Amy ήθελε να γίνει μητέρα 

Ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil ισχυρίζεται σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η τραγουδίστρια είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει μόλις οκτώ εβδομάδες πριν από το θάνατό της το 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. 

Ο Blake, δήλωσε πως η 27χρονη Amy, τον πήρε τότε τηλέφωνο, για να του υπενθυμίσει ότι ήταν η επέτειος του γάμου τους, ενώ και οι δύο τότε είχαν προχωρήσει τη ζωή τους με νέους συντρόφους. «Της είπα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω, γιατί η σύντροφός μου είναι έγκυος και της έκλεισα το τηλέφωνο», ισχυρίστηκε ο Blake στην εφημερίδα «The Sun». «Δεν ήθελα να την πληγώσω, απλά ήθελα να την δώσω να καταλάβει ότι η σχέση μου είναι σοβαρή και θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της», υποστήριξε χαρακτηριστικά. 

«Την επόμενη μέρα της τηλεφώνησα για να ζητήσω συγγνώμη και μου είπε η ίδια ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού και αποκάλυψε ότι η Amy ήθελε να κάνει ένα παιδί και αισθάνθηκε άσχημα που η αντίζηλος της κυοφορούσε το παιδί του πρώην της. 

H Amy και ο Blake ήταν παντρεμένοι δύο χρόνια

Πηγή: protothema.gr

The post Πρώην σύζυγος της Amy Winehouse: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 8 βδομάδες πριν πεθάνει» appeared first on Master News.