TOP STORY

Σαββίδης: Ο Αλαφούζος έπρεπε να πληρώσει περισσότερα

By  | 

Ο επικεφαλής του επιχειρηματικού σχήματος DIMERA, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έδωσε πληροφορίες και λεπτομέρειες για το 70ωρο θρίλερ της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.

«Δύο ημέρες πριν από τον διαγωνισμό άρχισαν να συζητάνε για το ποιος είναι ο Σαββίδης και τότε είπα στον εαυτό μου ότι αν εγώ δεν πάρω την άδεια θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να πληρώσουν πολύ περισσότερα αυτοί. Και είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι το πέτυχα. Δεν είμαι χαμένος. Κέρδισα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάνω το πρώτο βήμα και στο ποσό των 20 εκατ. ευρώ προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εμείς προσέχαμε την κάθε κίνηση. Και προσπαθούσαμε μέσα από τον χρόνο που χρειάζεται για κάθε κίνηση να καταλάβουμε πόσες κινήσεις γίνανε. Και αφού το κάθε βήμα ήταν 500.000 ευρώ προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πόσα είναι τα βήματα που κάνουν οι αντίπαλοί μας. Για την δεύτερη άδεια υποθέταμε ότι το ξεκίνημα θα είναι κάπου γύρω στα 32 εκατ. ευρώ και δεν κάναμε λάθος.

Έπρεπε να καταλάβουμε τι θα συμβεί με την Τρίτη άδεια και στην τέταρτη άδεια ήταν απολύτως σαφής ο στόχος να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ότι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να βρισκόμαστε στο χώρο των media αυτό είναι βέβαιο. Το ότι σήμερα η κυβέρνηση μπόρεσε να στεναχωρήσει όλους τους σκεπτικιστές, όλους αυτούς που δεν πίστευαν ότι οι άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν για τις άδειες και οι συμμετέχοντες απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα για το γεγονός ότι ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα από όλους. Έπρεπε να πληρώσει περισσότερο», σημείωσε ακόμη.

Loading...