Σπύρος Σούλης: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του (PHOTOS)

Ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής που έγινε τηλεοπτικό πρόσωπο, οΣπύρος Σούλης, γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους φίλους του, τους συνεργάτες του στον ΑΝΤ1, αλλά και πρόσωπα που ανήκαν στον ΑΝΤ1, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στην καρδιά και τη ζωή του.  

Από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 2003, στο πρώτο ελληνικό Surviror του Mega, άρχισαν όλα. Ακολούθησαν τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα τις μεταμορφώσεις – μετατροπές χώρων στο Mega και έπειτα στον Alpha. 

Από τον Μάρτιο του 2010, Σπύρος Σούλης ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αρχικά με την εκπομπή «Με το δεξί» και έπειτα ως συνεργάτης με τη δική του στήλη στα πρωινά προγράμματα. Το 2012, επέδειξε και τις χορευτικές ικανότητές του, αφού συμμετείχε στο Dancing with the Stars 3.

Το βράδυ της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του σε εστιατόριο της Γλυφάδας, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του, την Κατερίνα. Μαζί κάθισαν, μαζί έσβησαν τα κεράκια της τούρτας, οι φίλοι του της εύχονταν για εκείνον.

Η αδελφή του Κατερίνα Σούλη είναι το κορίτσι που στηρίζει πάντα τον Σπύρο. Η Κατερίνα όμως, δεν είναι μία άγνωστη, αφού της έχετε ξαναδεί σε φωτογραφήσεις μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Κόκλα. 

Πηγή: Thetoc

The post Σπύρος Σούλης: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του (PHOTOS) appeared first on Realbomb.

Be first to comment