TOP STORY

Συνελήφθησαν δύο άνδρες για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

By  | 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν σε σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 69 και 46 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 69χρονος άνδρας, ο οποίος είναι φωτογράφος, συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 13 ετών, δίνοντάς τους μικροποσά.

Με βάση την έρευνα ο 69χρονος, πριν τη σύλληψή του, ασέλγησε στο 10χρονο κοριστάκι, ενώ επί εννέα μήνες ασελγούσε σε βάρος της 13χρονης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ακόμη, ο 46χρονος παιδόφιλος, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος ασελγούσε σε βάρος 10χρονης, η οποία ήταν κόρη της συντρόφου του, τις ώρες που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, που εξέδωσε ένταλμα, με το οποίο και συνελήφθη.

loading...