TOP STORY

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που λήστευαν ταξί στα Μέγαρα

By  | 

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες που λήστευαν ταξί στα Μέγαρα, αφού ακινητοποιούσαν τους οδηγούς των οχημάτων και τους χτυπούσαν.

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω οργάνωση εξαρθρώθηκε από τις ελληνικές αρχές και συνελήφθησαν ένας 18χρονος, ένας 20χρονος και ένας 27χρονος, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 22χρονος συνεργός τους.

Οι δράστες μίσθωναν ταξί απογευματινές ή βραδινές ώρες από πιάτσες κοντά σε νοσοκομεία και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή «Βλυχό», ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα περιπτώσεις ληστειών, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων, συνεχίζονται.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

loading...