Συνελήφθη και η μη-ΤΕΡΑ της άτυχης Άννυς – Προσπαθούν να τα φέρουν όλα”τούμπα” για να αθωοθεί…


Καταγραφή33

Συνελήφθη και η μη-ΤΕΡΑ της άτυχης Άννυς – Προσπαθούν να τα φέρουν όλα”τούμπα” για να αθωοθεί…

DIDIΣυνελήφθη η μητέρα της 4χρονης Άννυς. Εις βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η 25χρονη βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Αβέρωφ στην Αθήνα, με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από τον αρμόδιο ανακριτή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του.

Ο δικηγόρος της δηλώνει ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σοκαρισμένη. Εγώ δημοσίως σαν Δαυίδ Αβραμίδης λέω στον δικηγόρο της κ.Σταύρο Γεωργίου καλύτερα να παραιτηθεί από την υπεράσπιση αυτών των δολοφόνων γιατί θεωρώ και την μάνα της δολοφόνο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. 

Πηγη: david-avramidis.gr

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!



The post Συνελήφθη και η μη-ΤΕΡΑ της άτυχης Άννυς – Προσπαθούν να τα φέρουν όλα”τούμπα” για να αθωοθεί… appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Be first to comment