Home > FUN STORY > Τα παιδιά της είπαν ότι Μισούν την Χημεία. Δείτε όμως ΤΙ σκέφτηκε η Μαμά τους και τους άλλαξε αμέσως Γνώμη!

Τα παιδιά της είπαν ότι Μισούν την Χημεία. Δείτε όμως ΤΙ σκέφτηκε η Μαμά τους και τους άλλαξε αμέσως Γνώμη!

Αν και οι ενήλικες μπορούν να μάθουν όλη τη χημεία που χρειάζονται από το Breaking Bad, είναι δύσκολο να κάνεις τα παιδιά να ενδιαφερθούν για τα χημικά στοιχεία. Ο περιοδικός πίνακας δε σχεδιάστηκε για τα παιδιά.

Αλλά μια μαμά σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο για να κάνει τα παιδιά της να ενδιαφερθούν για το ραδεφόρδιο και το νταρμστάντιο. Αφού συνάντησε δυσκολίες όταν βοηθούσε τα παιδιά της να μάθουν τον πίνακα, η Karyn Tripp σκέφτηκε να το μετατρέψει σε παιχνίδι – κι έτσι γεννήθηκε η ναυμαχία του περιοδικού πίνακα!

Για να το φτιάξει, η Tripp εκτύπωσε 4 αντίγραφα του περιοδικού πίνακα. Μετά, ξεκινώντας από την πάνω αριστερή γωνία, αρίθμησε τις κάθετες σειρές αλφαβητικά. Μπορείτε να πλαστικοποιήσετε τους πίνακες, για να μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το παιχνίδι.

Τέλος, κόλλησε τους πίνακες μέσα από 2 διαφορετικούς φακέλους. Για να παίξει κάθε παίκτης ανοίγει το φάκελο και τον τοποθετεί πλάτη πλάτη με το φάκελο του άλλου. Τα πάνω μέρη ενώνονται με συνδετήρα για να δημιουργηθεί ένας τεχνητός “τοίχος”.Τα παιδιά της είπαν ότι Μισούν την Χημεία. Δείτε όμως ΤΙ σκέφτηκε η Μαμά τους και τους άλλαξε αμέσως Γνώμη!

Η ιδέα είναι πανέξυπνη, και η Tripp λέει ότι τα παιδιά της που ακόμα δεν ξέρουν χημεία, μπορούν να παίξουν. Το οποίο είναι καλό, γιατί δεν έχω ιδέα που λειτουργεί αυτό το πράγμα.

Οι κανόνες είναι σαν του κανονικού παιχνιδιού:

«Τα παιδιά σημειώνουν που θέλουν να τοποθετήσουν τα πλοία τους κυκλώνοντας σειρές 2, 3, 4, και 5 στοιχείων στον κάτω πίνακα» εξηγεί η Tripp. «Παίζουν χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες. Αν αστοχήσουν, βάζουν ένα στο σημείο που διάλεξαν στον πάνω πίνακα. Αν πετύχουν, το κυκλώνουν.»Τα παιδιά της είπαν ότι Μισούν την Χημεία. Δείτε όμως ΤΙ σκέφτηκε η Μαμά τους και τους άλλαξε αμέσως Γνώμη!

Credit: distractify.com

The post Τα παιδιά της είπαν ότι Μισούν την Χημεία. Δείτε όμως ΤΙ σκέφτηκε η Μαμά τους και τους άλλαξε αμέσως Γνώμη! appeared first on DESTORA.

Loading...