FUN STORY

Το μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος Άντζελες

By  | 

Ένα απίστευτο θεματικό πάρκο για τον Harry Potter έχει στηθεί στα στούντιο της Universal στο Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες, μεταφέροντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του μικρού μάγου στο Χόγκουαρτς, στο χωριό Χόγκσμιντ και την ταβέρνα «Τα τρία σκουπόξυλα», αλλά και στο μαγαζί με τα ραβδιά του Ollivander.

Το «The Wizarding World of Harry Potter», όπως είναι το όνομα του απίθανου θεματικού πάρκου διαθέτει ακόμα το ζαχαροπλαστείο Honeyduke με πολλές λιχουδιές, μαγαζί με μαγικές σκούπες και μαγικό τρενάκι που σε ταξιδεύει στο Χόγκουαρτς.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μοναδικά στον μαγικό κόσμο του Harry Potter και να νιώσουν πως είναι να είσαι μάγος και να ζεις στον κόσμο που δημιούργησε η J.K. Rowling.

Το μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος ΆντζελεςΤο μαγικό θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στο Λος Άντζελες

loading...