Το πιο εύκολο γκουρμέ τοστ που έχεις φάει ever!

Κι όμως, δεν θα χρειαστείς πάνω από 10 λεπτά…

Επειδή όλοι έχουμε περάσει την όμορφη φάση της γουρουνίασης σπίτι συνδυάζοντας και τρώγοντας τα πιο απίστευτα σνακ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το no. 1 τσίπικο χακ που το μόνο που θα χρειαστείς για να φτιάξει το γκουρμέ τοστ σου είναι τα εξής παρακάτω:

- μερικές φέτες ψωμί του τοστ

- 1-2 αυγά

- 1 τέταρτο τριμμένο τσένταρ ή γκούντα (ό,τι προτιμάτε)

- βιτάμ

- ένα κρασοπότηρο

A ναι και το

- τηγάνι 

Σκηνή 1η: Παίρνουμε το ψωμάκι του τοστ (ένα, ναι)

toast-risegr

Σκηνή 2η: Παίρνουμε το κρασοπότηρο και το πιέζουμε ελαφρώς, μέχρι να κάνει κούρμπα, στο ψωμάκι μας

toast-2-risegr

Σκηνή 3η: Aλείφουμε τα ψωμάκια μας (ναι, πήραμε και δεύτερο για να το καπακώσουμε) με βιτάμ

toast-3-risegr

 Σκηνή 4η: Ρίχνει το αυγουλάκι μας στο στρογγυλό σημείο του ψωμακίου (αφού έχει τοποθετήσει με στρατηγικό τρόπο το ψωμάκι στο κέντρο του τηγανιού)

toast-4-risegr

Σκηνή 5η: Kαλύπτεις το ανοιχτό ψωμάκι με το αυγό στη μέση με το τυρί της αρεσκείας σου που, επιτέλους, διάλεξες…

toast-5-risegr

Σκηνή 6η: Kαπακώνουμε με το 2ο ψωμάκι το ψωμάκι μας που ήδη βρίσκεται στο κέντρο του τηγανιού και έπειτα κλείνουμε το τηγάνι μας

toast-6-risegr

Σκηνή 7η: Aναποδογυρίζουμε το τοστ μας για να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά

toast-7-risegr

Σκηνή 8η: Έπειτα παίρνουμε το τοστάκι μας για λίγο από τη φωτιά και ρίχνουμε στο καυτό τηγάνι μας μερικό τσένταρ (ή γκούντα, ναι)

toast-8-risegr

Σκηνή 9η: Βάζουμε για λίγο πάλι πίσω στο τηγάνι το τοστ μας ώστε να καλυφθεί με την κρούστα του τσένταρ ( ή του γκούντα, ναι, ωχου!) και μετά το σερβίρουμε στο πιάτο…

toast-9r-risegr

Σκηνή του εγκλήματος: Κόβουμε στη μέση τον λαχταριστό μας πειρασμό και είμαστε έτοιμοι να καταβροχθίσουμε το γκουρμέ τοστ μας!

toast-10-risegr

The post Το πιο εύκολο γκουρμέ τοστ που έχεις φάει ever! appeared first on RISE.

Be first to comment