Home > TOP STORY > Τραγική φάρσα σε γονείς που έχασαν την κόρη τους σε τροχαίο

Τραγική φάρσα σε γονείς που έχασαν την κόρη τους σε τροχαίο

Μία τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας. Απατεώνες που τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και επιχειρούν να τους αποσπάσουν χρήματα με το πρόσχημα ότι δήθεν συγγενικά τους πρόσωπα ενεπλάκησαν σε τροχαίο «χτύπησαν» και στην περίπτωση δύο γονιών, που έχασαν σε τροχαίο τη μοναχοκόρη τους πέρυσι τον Αύγουστο.

Πιο αναλυτικά, την περασμένη Πέμπτη χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι του Γιώργου Σπηλιόπουλου και της Σοφίας Γαρουφαλή και το ακουστικό σήκωσε η γυναίκα, η οποία πάγωσε όταν από την άλλη άκρη της γραμμής άκουσε να λένε: «Μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο».

Από την πλευρά του, ο τραγικός πατέρας που έχασε τη 18χρονη κόρη του Νεφέλη πριν από 13 μήνες συγκλονίζει με την επιστολή που έστειλε στο tempo24.gr:

«Το ακουστικό έπεσε από τα χέρια της συζύγου μου, η ταραχή της και η αναστάτωσή της έγιναν θηλιά που την έσφιξαν μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής της. Είχε ξεχάσει πώς είναι να σε φωνάζει «μαμά» κάποια φωνή, η Νεφέλη μας ήταν η μοναχοκόρη μας, ο πόνος της που κάποια φωνή τη λέει μαμά είναι μαχαίρι στην ανοιχτή πληγή (…) Ήταν όμως ακόμη μία φάρσα. Μία μακάβρια πράξη, την ώρα που το πένθος μας μέρα με τη μέρα κορυφώνεται.

Κάποιοι επέλεξαν κι εμάς μνα μας κάνουνε μία αποτρόπαια πλάκα, ίσως διεκδικώντας κάποιο χρηματικό ποσό (…) Ενημερώσαμε ήδη το αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας και μέχρι εκεί».

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν επρόκειτο για απλή φάρσα, αλλά για συμμορία απατεώνων.

Loading...