Home > FUN STORY > Τραγικό: Κοριτσάκια ζουν με ενωμένα κεφάλια! Η αγωνία για το μέλλον τους… (PHOTOS)

Τραγικό: Κοριτσάκια ζουν με ενωμένα κεφάλια! Η αγωνία για το μέλλον τους… (PHOTOS)

Φορούν τα ίδια ρουχαλάκια και πίνουν το γάλα τους όπως όλα τα μωράκια. Οι δίδυμες σιαμαίες Ράμπια και Ρουκία ζουν έχοντας τα κεφάλια τους ενωμένα χωρίς να είναι γνωστό αν θα μπορέσουν ποτέ να χωριστούν.

Ωστόσο, το γεγονός πως έχουν ενωμένα τα κεφαλάκια τους θέτει σε κίνδυνο τις ζωές τους. Οι δύο αδερφές γεννήθηκαν σε μια κλινική στο Μπαγκλαντές τον Ιούλιο και οι γονείς τους μέχρι τότε δεν ήξεραν ότι είναι ενωμένες.Τραγικό: Κοριτσάκια ζουν με ενωμένα κεφάλια! Η αγωνία για το μέλλον τους… (PHOTOS)

Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική τομή και παρέμειναν στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες καθώς οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και βρήκαν ότι είναι κατά τ’ άλλα υγιείς.Τραγικό: Κοριτσάκια ζουν με ενωμένα κεφάλια! Η αγωνία για το μέλλον τους… (PHOTOS)

Τώρα οι γονείς βρίσκονται σε μια αγωνιώδη αναμονή για να δουν αν τελικά οι χειρουργοί μπορούν να προχωρήσουν με το διαχωρισμό των παιδιών. Ωστόσο έχουν ενημερωθεί ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμη και δύο χρόνια για να πάρουν την απόφαση.Τραγικό: Κοριτσάκια ζουν με ενωμένα κεφάλια! Η αγωνία για το μέλλον τους… (PHOTOS)

Πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, οι γιατροί πρέπει μεταξύ άλλων να επιβεβαιώσουν αν το αίμα που κυκλοφορεί μεταξύ των εγκεφάλων των διδύμων είναι ξεχωριστό ή το ίδιο.

[via]

The post Τραγικό: Κοριτσάκια ζουν με ενωμένα κεφάλια! Η αγωνία για το μέλλον τους… (PHOTOS) appeared first on DESTORA.

Loading...