Υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο με το κορίτσι της φωτογραφίας: Την έχουν εκτυπώσει (την κοπέλα κι όχι τη φωτογραφία)

Ντυμένη με ένα λευκό πουκάμισο και φορώντας γραβάτα μας μαγεύει με τα καστανά της μάτια. Ονομάζεται Saya και μοιάζει με μια συνηθισμένη Γιαπωνέζα μαθήτρια. Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή, είναι ότι δεν είναι αληθινή.

o-CGI-SAYA-570

Πρόκειται για ένα δημιούργημα των Teruyuki και Yuki Ishikawa, 3D computer graphics artists από το Τόκιο της Ιαπωνίας.

日本人の若い女の子は特に造形部分で非常にハードルが高かったのですが、湿度を含んだ柔らかい感触、この年代のもつ透明感、日本女子の柔らかく優しい感じなどを目標に作成 HPもアップしました http://t.co/Ft7KgSxFG9 pic.twitter.com/uGDkYZrSfZ

— Yuka (@mojeyuka) Οκτώβριος 13, 2015

Το ζευγάρι δημιούργησε τη Saya στον ελεύθερο χρόνο του και το πιο δύσκολο κομμάτι, όπως λένε, ήταν να επιτευχθεί το υπέροχο δέρμα της. Η Saya δημιουργήθηκε με τη χρήση εργαλείων 3D modelling που συχνά χρησιμοποιούνται και για τη δημιουργία εφέ σε ταινίες. o-CGI-SAYA-570 (1) Την Saya την γνωρίσαμε μέσω ενός tweet, το οποίο έχει γίνει retweet περισσότερες από 8000 χιλιάδες φορές.

新しく現在作成中の一人目の3DCG character「Saya」です、今年のクリカンではこちらのキャラクターを中心により実践的なワークフローを紹介させていただく予定です。http://t.co/0Q2zsW6Z73 pic.twitter.com/xgdYax7pp6

— Yuka (@mojeyuka) Οκτώβριος 13, 2015

via

The post Υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο με το κορίτσι της φωτογραφίας: Την έχουν εκτυπώσει (την κοπέλα κι όχι τη φωτογραφία) appeared first on DESTORA.

Be first to comment