Home > Δημοφιλεστερα > Φρούριο το ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου όλα… επιτρέπονται

Φρούριο το ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου όλα… επιτρέπονται


Το πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων διοργανώνει ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης το οποίο επέλεξε την Κρήτη για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Από τις 18 Απριλίου τα μέλη του ολλανδικού swingers…

 

club «SDC» βρίσκονται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας και πρόκειται να μείνουν στο ξενοδοχείο-φρόυριο μέχρι και τις αρχές Μαΐου.

Ο σεξουαλικός τουρισμός φαίνεται πώς κερδίζει σιγά σιγά έδαφος στην Ελλάδα και οι… προχωρημένοι τουρίστες εκτός από τις ομορφιές του νησιού απολαμβάνουν τις δικές τους ηδονές αφού η ανταλλαγή συντρόφων, τα ερωτικά παιχνίδια, η ηδονοβλεψία και άλλα παρόμοια λαμβάνουν χώρα στα άδυτα του ξενοδοχείου της Σταλίδας.

Πρόκειται για τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου οι οποίοι έφτασαν στην Κρήτη από διάφορα μέρη του κόσμου: από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα του ολλανδικού club η εκδρομή βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που ανέρχεται στα 1.000 το άτομο τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν διαμορφώθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τα γούστα τους και να τους προσφέρει τις κατάλληλες υποδομές για τα ερωτικά τους σκιρτήματα, όπως για παράδειγμα τα διάσημα glory holes αλλά και στρώματα… παντού.

Στο ξενοδοχείο ωστόσο δεν επιτρέπεται η είσοδος ατόμων που δεν έχουν σχέση με το swingers club μιας και υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει κατά την διάρκεια των… διακοπών τους. Γι» αυτόν το λόγο φροντίζουν τα σαράντα άτομα, που οι ίδιοι επέλεξαν, να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ενώ είναι υπεύθυνοι για την επιτήρηση και την περιφρούρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δε μπορεί να περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου με αμάξι ή κινητό τηλέφωνο καθώς οι swingers θελουν να αισθάνονται απελευθερωμένοι ανα πάσα στιγμή.

Πηγή: cretalive.gr



The post Φρούριο το ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου όλα… επιτρέπονται appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Loading...