Home > VIRAL STORY > 4 τενίστριες που θα θέλαμε απεγνωσμένα να μας μάθουν τένις | ΦΩΤΟ

4 τενίστριες που θα θέλαμε απεγνωσμένα να μας μάθουν τένις | ΦΩΤΟ

Aν μας βάζατε για μία παρτίδα τένις, το πιο πιθανό είναι πως θα είχαμε λαχανιάσει στο τέταρτο και θα μας είχε βγει η γλώσσα έξω. Να πούμε όμως και αυτό. Με αυτά εδώ τα κορίτσια, τις τενίστριες που τόσο αγαπήσαμε, η γλώσσα μας ήταν πάντα στο πάτωμα. Απλά για άλλους λόγους.

Ακόμη και τώρα στα γεράματα ωστόσο, είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε. Αρκεί να μας διδάξουν οι παρακάτω. Και μόνο.

 

Μαρία Σαράποβα

maria10

Φτάσαμε λοιπόν στη στιγμή, που η Μαρία Σαράποβα έγινε 30 ετών. Και δεν έχουμε  να θυμόμαστε λίγα από εκείνη. Από όλα τα Γκραντ Σλαμς που έχει κερδίσει και τα παιχνίδια της στους  Ολυμπιακούς, μέχρι το δυσάρεστο συμβάν όπου βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Ναι ήταν η κακή στιγμή και ντροπή, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Σαράποβα είναι από τα ωραιότερα κορίτσια που έχουμε στο τένις. Ή και στο modeling μιας και ποζάρει τόσο. Να ‘ναι καλά και να ποζάρει είτε κρατάει την ρακέτα, είτε όχι.

Άννα Κουρνίκοβα

Anna Kournikova 3

Οι ειδικοί θα πουν ότι το κορίτσι αυτό έχει το καλύτερο «σερβίρισμα» στο τένις. Εμείς πάλι θα σταθούμε στο προφανές: η Άννα Κουρνίκοβα είναι η κατεξοχήν Ρωσική ομορφιά που μπορεί να δει κανείς στο άθλημα. Να οκ το ξέρουμε πως γενικά είναι το Ρωσικό μπλοκ που κάνει «κουμάντο» στο τένις, αλλά η Άννα είναι κορίτσι φτιαγμένο για έρωτες. Όμορφο, πλούσια και πρόσφατα χωρισμένη. Και επειδή στη ζωή δεν ξέρεις τι γίνεται δεν θα σταματήσουμε να ελπίζουμε.

Άννα Ιβάνοβιτς

Ana Ivanovic Cover

Δεν ξέρουμε τι βρήκε στον ασχημομούρη τον Σβάισταϊγκερ, αλλά η Ιβάνοβιτς ακούγεται ως το ιδανικό girlfriend κάθε άντρα. Της αρέσουν τα sports, να τρώει junk food (λογικό γιατί τα καίει όλα) και να παίζει video games. Πώς να μην την αγαπήσεις; Το γεγονός ότι την κοιτάζεις και σου μοιάζει περισσότερο με μοντέλο παρά με τενίστρια, της προσθέτει πόντους.

Κάρολαϊν Βοζνιάκι

347

Λένε πως ξεχωρίζει για την κίνησή της στο χώρο, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει με τα πόδια της και για το γεγονός ότι δεν κουράζεται με τίποτα. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του τένις και που προσελκύει τους σπόνσορες όπως η γύρη τις μέλισσες. Επίφοβη μιας και άφησε μπουκάλα στο γάμο τον Ρόρι ΜακΙλρόι , αλλά φαίνεται πως αγαπάει περισσότερο το μπάσκετ – και τον Ντέιβιντ Λι τον Σαν Αντόνιο Σπερς. Ευτυχώς συνεχίζει να ποζάρει στο Sports Illustrated και βολευόμαστε με το μάτι που παίρνουμε.

Περισσότερα στο Ratpack

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...