4 φυσικές μάσκες μαλλιών που θα φτιάξετε μόνη σας με απλά υλικά

Σας προτείνουμε 4 φυσικές μάσκες μαλλιών που θα φτιάξετε μόνη σας. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε, πάρτε υλικά από το ψυγείο και την κουζίνα σας.

Χρειάζεστε φυσικές μάσκες μαλλιών για να δώσετε λάμψη, ενυδάτωση ή θρέψη;

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε, πάρτε υλικά από το ψυγείο και την κουζίνα σας και φτιάξτε μόνη σας την μάσκα που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σας. Εμείς σας προτείνουμε 4 διαφορετικές μάσκες μαλλιών για κάθε τύπο.

1. Αβοκάντο για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Λιώνετε ένα αβοκάντο και το ανακατεύετε μαζί με μισή κούπα γάλα και 1 κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς. Απλώνετε στα μαλλιά σας κι αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά. Ξεβγάζετε όπως συνήθως.

2. Αυγό για σούπερ ενυδάτωση και για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας

Ανακατεύετε σε ένα μπολ ένα αυγό, 1 φλιτζάνι γάλα, 2 κουταλιές της σούπας λάδι και λίγες σταγόνες λεμονιού, απλώνετε στα μαλλιά κι αφήνετε για 20 λεπτά. Λούζεστε κανονικά.

μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση

3. Μπανάνα για κατεστραμμένα και βαμμένα μαλλιά

Λιώνετε δυο μπανάνες κι ανακατεύετε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς και 1 κουταλιά μέλι. Απλώνετε για 5 λεπτά στα μαλλιά σας και ξεβγάζετε.

4. Γιαούρτι για λάμψη

Αυτή είναι η πιο απλή μάσκα, αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι μισό κεσεδάκι γιαούρτι, ή και λίγο παραπάνω αν τα μαλλιά σας είναι μακριά. Απλώνετε το γιαούρτι στα μαλλιά για 15 λεπτά κι έπειτα λούζεστε.

Πηγή: Womannow.gr

The post 4 φυσικές μάσκες μαλλιών που θα φτιάξετε μόνη σας με απλά υλικά appeared first on eNews24.gr.