FUN STORY

Ετσι γινεται ο τελειος Ελληνικος φραπες.

By  | 

Αν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και ξενερώνεις που δεν μπορείς να τον απολαύσεις τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο μη σκας! Σου έχουμε τη λύση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς. Μπορείς να τον απολαύσεις και παγωμένο και πίστεψέ μας… είναι τέλειος! Η διαδικασία δημιουργίας του είναι λίγο μπελαλίδικη, αλλά αξίζει τον κόπο.

dada

Πως θα τον φτιάξεις, λοιπόν:

-Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού (ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστό) και βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο)

-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος)

-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..

-Και είσαι έτοιμος ! Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου.

Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον!