Βάνα Μπάρμπα: «Ήμουνα η ντυμένη τσ0ντα των βιντεοκασετών. Όμως σιγά σιγά άρχισα να μιλάω περισσότερο». Μια συνέντευξη του 1989

Βάνα Μπάρμπα: «Ήμουνα η ντυμένη τσ0ντα των βιντεοκασετών. Όμως σιγά σιγά άρχισα να μιλάω περισσότερο». Μια συνέντευξη του 1989 για τις σε,,ουαλικές παρενοχλήσεις και το στέμμα των καλλιστείων που πέταξε.
Τα μπουλούκια της μόδας, η αθλιότητα των καλλιστείων, αλλά και οι χασάπηδες της βιντεοκασέτας.
Στην ηλικία της αθωότητας η Βάνα Μπάρμπα είχε έρθει αντιμέτωπη με όλα αυτά για τα οποία μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Κλικ»το 1989, όταν ήταν ακόμη ανερχόμενη.
Το να είναι κανείς διάσημος και ωραίος έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά έχει και ένα τίμημα, το οποίο η ίδια είχε νιώσει στο πετσί της.
Ποιο είναι αυτό; Όπως έλεγε, είναι το θάρρος πολλών ανθρώπων να θεωρούν ότι μπορούν να ανέβουν στο κρεβάτι σου, αλλά και την ταμπέλα της «εύκολης και χαζής».

961602_10155515836050504_703895021_n«Πρέπει όλη την ώρα να πείθεις ότι δεν είσαι μόνο εικόνα, ένας ωραίος πισινός, ή μια ωραία μούρη. Πρέπει να είσαι όλη την ώρα στην τσίλια ας πούμε. Γιατί να μην μπορώ να χαλαρώσω λίγο και εγώ; Και με ανθρώπους της δουλειάς μου ακόμα πρέπει να προσέχω τι θα πω πως θα μιλήσω. Γιατί είναι προκατειλημμένοι και εύκολα μπορεί να με παρεξηγήσουν. Γιατί είναι δύσκολο να είσαι η εξαίρεση του κανόνα της ωραίας γκόμενας που είναι συνήθως αγγούρι», σχολίασε η ίδια.

Το διαβάσαμε στην Μηχανή του χρόνου ( πηγη )