Δικηγόρος Καλομοίρη: Το Νέο Στοιχείο που Περιπλέκει την Υπόθεση!

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Μανώλη Καλομοίρη ο τόπος του εγκλήματος πριν φτάσει η ΕΛ.ΑΣ είχε πλυθεί από αγνώστους Σε μία εκτίμηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του Μανώλη Καλομοίρη, μιλώντας στην εκπομπή του Open TV, «Open Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Βέρρα «το όπλο που παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν κατά την ταπεινή άποψή μου το πραγματικό όπλο. Πρόκειται για «μαγειρεμένη» παράδοση άλλου όπλου. Αυτό θα το δείτε όταν έρθει στο φως η βαλιστική έρευνα. Τι να σου κάνει η προανάκριση όταν δεν βρίσκει το όπλο καθώς το έχουν πάρει από τον τόπο του συμβάντος».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «το όπλο του εντολέα μου θα ταυτοποιηθεί με τους επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Εάν αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της θα δούμε πόσο ωραία θα απογυμνωθούν όλοι» καθώς θα βρεθούν προ των ευθυνών τους και δουν ποιος πυροβόλησε ποιον».

Παράλληλα ο κ. Βέρρας αποκάλυψε ότι πριν φτάσει η αστυνομία φτάσει στον τόπο του συμβάντος «κάποιοι πήγαν και έπλυναν το σημείο. Έριξαν νερό. Εγώ διάβασα τη δικογραφία. Κάποιοι άλλοι λένε καραγκιοζιλίκια διότι δεν ξέρουν τη δικογραφία. Η απόκρυψη των στοιχείων προφανώς ευνοεί κάποιον άλλον. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στο σημείο η αστυνομία και να βρει «πειραγμένο» τον τόπο του εγκλήματος. Ο πελάτης μου ομολόγησε και δεν είχε να κρύψει κάτι».

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος σημείωσε ότι η υπόθεση που συντάραξε την Κρήτη «έχει δύο σκέλη. Το ένα είναι το κοινωνικό και το άλλο είναι το νομικό. Θα πρέπει να αφήσουμε την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους».

Πηγή

The post Δικηγόρος Καλομοίρη: Το Νέο Στοιχείο που Περιπλέκει την Υπόθεση! appeared first on Koyzoylo.gr.