Η παλιά αλλά και νέα κόντρα μεταξύ Λάζαρου Κυρίζογλου και Γιάννη Καραγιάννη

σκληρή, καταγγελία, Λάζαρος Κυρίζογλου

Εδώ είναι που ισχύει η ρήση «κρατάει χρόνια αυτή ο κολόνια». Ο λόγος για τις κακές σχέσεις μεταξύ τον Λάζαρου Κυρίζολγου και του Γιάννη Καραγιάννη. Ο πρώτος είναι δήμαρχος Μενεμένης-Αμπελοκήπων και διεκδίκησε την εκλογή του στην προεδρία της ΚΕΔΕ. Ο άλλος ήταν δήμαρχος Λαγκαδά, κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης και στις πρόσφατες εκλογές της ΚΕΔΕ βοήθησε τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, που ήταν αντίπαλος του Κυρίζογλου και τελικά εκλέχτηκε πρόεδρος της Ενωσης.

Από παλιά είχαν πολιτικές διαφωνίες. Και εντός της ΤΕΔΚ και στη συνέχεια ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας και εντός της ΚΕΔΚΕ και νυν ΚΕΔΕ. Πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά ο Κυρίζογλου, φίλος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Καραγιάννης δε βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο εσωκομματικό μπλοκ. Ούτε τους έφερε πιο κοντά το ότι και οι δύο είναι δικηγόροι.

Ετσι στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση της ομάδας των συνέδρων της ΝΔ που εκλέχτηκαν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή οι δύο γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί είχαν μια πολύ έντονη φραστική αντιπαράθεση, που λέγεται ότι παρ΄ ολίγον να τους οδηγήσει να  πιαστούν στα χέρια. Τελικά επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και το επεισόδιο σταμάτησε εκεί.

Σίγουρα όμως η κόντρα θα έχει και συνέχεια…..

The post Η παλιά αλλά και νέα κόντρα μεταξύ Λάζαρου Κυρίζογλου και Γιάννη Καραγιάννη appeared first on .