Η Τουρκία δεν έχει ιστορία έχει μόνο ποινικό μητρώο. Aρμενία ,Πόντος, Κύπρος, Αφριν

Σφοδρή επίθεση στη Γερμανία, με αφορμή το ψήφισμα για την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας εξαπέλυσε και πάλι ο «πολύς» Ερντογάν που κάποιοι του επιτρέπουν ακόμα να μιλά.

Μιλώντας ενώπιον μεγάλου πλήθους Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν κάλεσε τη Γερμανία να «λογοδοτήσει» για την σφαγή 100.000 Αφρικανών στη Ναμίμπια τον 19ο αιώνα και για το Ολοκαύτωμα.

«Γερμανία στο ξαναλέω. Πρώτα πρέπει εσύ να λογοδοτήσεις για το Ολοκαύτωμα, για το πώς σκότωσες πάνω από 100.000 κατοίκους της Ναμίμπια. Πρέπει να λογοδοτήσεις για αυτά», είπε, με τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν ουρλιάζουν από κάτω.

Αυτό που ξέχασε να πει ο «μέγας» Ταγίπ είναι πως η Γερμανία, αν μη τι άλλο, παραδέχτηκε τα εγκλήματα που έκανε στο παρελθόν, αντίθετα με την Τουρκία και την πρόγονό της Οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο σουλτάνος Ταγίπ καλεί τη Γερμανία να θυμηθεί τα εγκλήματα που πράγματι διέπραξε. Ο ίδιος όμως και ο λαός του φροντίζουν να ξεχνούν τα όσα αυτοί και οι πρόγονοί τους διέπραξαν στο κοντινό ή το μακρυνό παρελθόν, αλλά και σε αυτό, τούτο το παρόν κατά των Κούρδων.

Ο αείμνηστος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής έλεγε χαρακτηριστικά πως η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Και είχε δίκιο. Κατηγορούν τη Γερμανία για 12 σκοτεινά χρόνια της ιστορίας της και για ένα έγκλημα θηριώδες. Έχουν δίκιο. Τι να πει κανείς όμως για τα εγκλήματα που επί έξι αιώνες διέπραξαν οι Οθωμανοί και κατόπιν αυτών η «Τουρκική Δημοκρατία»;

Έλληνες, Σέρβοι, Βούλγαροι, Ούγγροι, Αυστριακοί, Ρώσοι, Πολωνοί, Πέρσες, Ιρακινοί, Αιγύπτιοι, Αιθίοπες, Αρμένιοι, ακόμα και Ιταλοί, έχουν υποφέρει ποταμούς αίματος από τους άθλιους Οθωμανούς, σφαγές, ατιμώσεις, το φρικτό παιδομάζωμα. Και μόνο το τελευταίο αρκεί για να χαρακτηριστεί η Οθωμανική αυτοκρατορία κράτος γενοκτόνος.

Aρμενία 1915 Πόντος 1922 Κύπρος 1974 Αφριν 2018

Και παρόλα αυτά ο άθλιος αυτός τύπος τολμά και λέει πως: «Η ιστορία μας δεν είναι ιστορία σφαγών, αλλά ιστορία ελέους και συμπόνιας»! Αυτό το μικρό ανθρωπάκι τολμά και προσβάλει τη μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων που σφαγιάστηκαν, υπέφεραν, ατιμάσθηκαν από τους προγόνους του, αλλά και τη μνήμη χιλιάδων ακόμα που πέθαναν ή υπέφεραν τα πάνδεινα από το διάδοχο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας καθεστώς, την «Τουρκική Δημοκρατία». Ξεχνά την Κύπρο, ξεχνά το Κουρδιστάν, ξεχνά τις διώξεις των Ελλήνων στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο το εν λόγω σκύβαλο που παριστάνει, ελέω συμφερόντων, τον «δημοκρατικά» εκλεγμένο ηγέτη της Τουρκίας.

Ναι σουλτάνε μου, οι Γερμανοί εξόντωσαν εκατομμύρια υπό τις οδηγίες ενός παρανοϊκού, σαν και σένα, Χίτλερ. Τουλάχιστον όμως ζήτησαν, έστω, μια συγνώμη. Εσύ δεν έχεις καν τον ανδρισμό να πράξεις ούτε καν αυτό το μικρό. Η ιστορία όμως εκδικείται.