Μαζεύτηκε ολόκληρη η γειτονιά να δουν τι έφτιαχνε στο γκαράζ του τόσα χρόνια. Το αποτέλεσμα τους ξετρέλανε.

Ο Ken Imhoff απο τις ΗΠΑ είχε ξετρελαθεί με ένα και μόνο αυτοκίνητο βλέποντας την ταινία "Cannonball Run"  , την διάσημη και συλλεκτική πλέον Lamborghini Countach.   Ποιός όμως μπορεί να αγοράσει μια Lamborghini έχοντας στην τσέπη του μια απλή σύνταξη? Ο Κεν σίγουρα όχι και γιαυτό ξεκίνησε να κάνει κάτι πραγματικά τολμηρό χωρίς την βοήθεια κανενός.

Ο Κεν έχοντας κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις και μερικά πρωτόγονα εργαλεία όπως θα δείτε και στο βίντεο αποφάσισε να κατασκευάσει απο το "μηδέν"  την δική του "Λαμποργκίνι" ξεκινόντας ένα πρωτότυπο ξύλινο μοντέλο ώστε να σχεδιάσει τα αλουμινένια κομμάτια του πραγματικού αυτοκινήτου πάνω σε αυτό το καλούπι.  Όλα αυτά στο υπόγειο του σπιτιού του  , ναι καλά ακούσατε στο υπόγειο του σπιτιού του.   Εκεί σχεδίασε το πλαισίου αλουμινίου και όλες τις προσθήκες , καθώς και την τοποθέτηση του κινητήρα απόδοσης 500+ ίππων.

Η βαφή έγινε απο έμπειρο βαφέα εκτός του υπογείου αφού χρειάστηκε να μεταφέρει κομμάτι - κομμάτι για βαφή κάτι που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα αλλά δεν σταματάς εκεί όταν έχεις αφιερώσει 17 ολόκληρα χρόνια για να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου !

Το μόνο πρόβλημα του Κεν ήταν πως θα βγάλει το αμάξι έξω αφου δεν είχε υπολογίσει ότι έπρεπε να βγει ένα ολόκληρο αυτοκινητο απο το υπόγειο του.   Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί και με την βοήθεια ενός εκσκαφέα και ενός γερανού  , γκρέμισε τον τοίχο του υπογείου και έσκαψε για να φέρει το φως το αριστούργημα του.

Το αποτέλεσμα...  Ολόκληρη η γειτονιά έπαθε ένα μικρό σοκ καθώς δεν είχε ιδέα τι έκανε στο υπόγειο του ο Κεν για 17 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα ξέρει...

 

loading...