Ξεβούλωνε τα… λούκια της γειτόνισσας αντί να φτιάχνει τα υδραυλικά του μπάνιου (video)

Ο 42χρονος Μάικ Γουίλσον είχε προσληφθεί από τον Μάικλ Γουίλιαμς για να επιδιορθώσει μια βλάβη στο μπάνιο του σπιτιού του. Αντ’ αυτού, όμως, τον είδε να ξεδιπλώνει επί δύο ώρες το ταλέντο του στο "κρεβάτι" πάνω στον καναπέ του σαλονιού του με την παντρεμένη ερωμένη του, πίνοντας μπίρες.

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί και να πιστέψει κάτι τέτοιο μέχρι που είδε στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού το όχημα του Υδραυλικού και την μνηστή του σε βραδινές ώρες να πλησιάζουν και να εισέρχονται στην οικία του.   Το βίντεο έγινε ακόμη πιο πικάντικο στο εσωτερικό του σπιτιού του όπου ο καναπές του σαλονιού έγινε το πρόχειρο κρεβάτι τους.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο σπιτονοικοκύρης πέταξε στα σκουπίδια τον καναπέ και έστειλε μήνυμα στον υδραυλικο αλλά και στο απατημένο σύζυγο που φάνηκε να είχε μαύρα μεσάνυχτα.

 

Συγνώμη φίλε νομίζω πως αυτό πρέπει να το δεις... Ο Mike Watson ήταν με την γυναίκα σου στο σπίτι μου στις 29/9/2019 στις 19:11  και φύγανε μαζί ..

 

Ο Υδραυλικός όμως ακόμη και σήμερα ζητάει τα δεδουλευμένα καθώς όπως ισχυρίζεται οι επισκευές που συμφώνησαν έναντι του ποσού των 650 λιρών  έγιναν  !

Φώτο του Mike.

To βίντεο έχει ανέβει στο website της TheSun

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο