Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στο Μάτι: «Θα βρω γαλήνη όταν σας μισήσουν τα παιδιά σας»

Πριν ένα χρόνο τα παιδιά του κάηκαν στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

 

– Σήμερα στέλνει το δικό του ανατριχιαστικό μήνυμα, πάνω από το μνήμα των παιδιών του.

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο στέλνει το δικό του μήνυμά ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, που έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του αλλά και τους γονείς του στη φωτιά στο Μάτι .

 

Το μήνυμα του πατέρα των διδύμων που κάηκαν στο Μάτι

Στέκεται μπροστά στο μνήμα των δίδυμων κοριτσιών του. Της Σοφίας και την Βασιλικής. Άφησαν την τελευταία τους πνοή αγκαλιασμένα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους στο οικόπεδο της φρίκης. Κοιτάζει τις φωτογραφίες τους και τα παιδικά παιχνίδια που βρίσκονται παρατεταγμένα στο μάρμαρο….

Η οδύνη γίνεται κατηγορώ. Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ο πατέρας τα λέει όλα. Για το ευθυνόφοβο κράτος, την στάση του πρωθυπουργού, τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου αλλά και την αγκαλιά που του άνοιξαν οι απλοί πολίτες, φίλοι, συγγενείς, εργοδότες, συνάδελφοι.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένα τα άτυχα παιδάκια και ο πατέρας φανερά φορτισμένος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ήταν ωραία κ. Τσίπρα που ήλθαν τα Χριστούγεννα τα παιδάκια και εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κορίτσια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας όταν βγαίνατε στα κανάλια και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου

Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά των υπευθύνων θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι ζει σε μία υπέροχη χώρα που την χαρακτήρισε «άχρηστη σαν κράτος».