Σωτήρης Τσιόδρας: Το αθώο φλερτ, τα πάρτι και οι εκδρομές – Η άγνωστη ζωή του

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο άνθρωπος που έχει αναδειχθεί σε κεντρικό πρόσωπο της παρούσας κρίσης, ο Σωτήρης Τσιόδρας, ήταν ένα ήσυχο παιδί – Αυτό υποστηρίζει συμμαθήτρια του που μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια

“Με τον Σωτήρη ήμασταν συμμαθητές από το δημοτικό μέχρι την Γ’ λυκείου, για 12 χρόνια. Ο Σωτήρης ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης. Δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, ο αθόρυβος εργάτης”, αναφέρει παλιά συμμαθήτρια του καθηγητή και λοιμωξιολόγου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σωτήρης Τσιόδρας: Το αθώο φλερτ, τα πάρτι και οι εκδρομές – Η άγνωστη ζωή του - Εικόνα 1

Εκδρομές και πάρτι με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Η Ευγενία Χριστιανούδη, συμμαθήτρια του Σωτήρη Τσιόδρα μιλώντας στο Star περιγράφει το αθώο φλερτ της με τον καθηγητή στο δημοτικό.

“Θυμάμαι ότι στην πέμπτη δημοτικού είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή, και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα. Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα πάρτι και οι εκδρομές δεν έλειπαν από το πρόγραμμα.

Πηγή: thetoc.gr

Πηγή

The post Σωτήρης Τσιόδρας: Το αθώο φλερτ, τα πάρτι και οι εκδρομές – Η άγνωστη ζωή του appeared first on Koyzoylo.gr.